Εκτύπωση

Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας 2013-14

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

Η Σχολική Σύμβουλος Πληροφορικής Δωδεκανήσου σε συνεργασία με Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής άλλων Περιφερειών διοργανώνει το 2ο (4ο από το ξεκίνημά του) Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) στη Ρόδο. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, στο Ηράκλειο, στο Αγρίνιο, στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στη Λάρισα, στη Μυτιλήνη, στη Ξάνθη, στη Ρόδο, στην Πάτρα, στα Χανιά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, οι οποίες δηλώνουν συμμετοχή μέσω των σχολικών τους συμβούλων. Η ημέρα κατά την οποία όλες οι συμμετέχουσες πόλεις θα συναντηθούν με τηλεδιάσκεψη, θα είναι η Παρασκευή 4 Απριλίου.

Στην πόλη της Ρόδου το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε σχολική μονάδα της Ρόδου.

Οι υποχρεώσεις των συμμετεχόντων είναι:

α) Σύντομη παρουσίαση (<10΄) της εργασίας από τους μαθητές σε ακροατήριο την ημέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ.

β) Τουλάχιστον ο Εκπαιδευτικός Πληροφορικής και η ομάδα μαθητών πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, ώστε να εκθέτουν το έργο τους και να απαντούν σε ερωτήσεις γι? αυτό.

γ) Ανάρτηση κατάλληλου πολυμεσικού υλικού στην τοπική ιστοσελίδα του φεστιβάλ με ευθύνη του εκπαιδευτικού Πληροφορικής.

Οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής που μαζί με τους μαθητές τους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εκπροσωπώντας το σχολείο τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν μια σχετική φόρμα μέχρι την 15η Ιανουαρίου 2014.

Λεπτομέρειες , προϋποθέσεις    συμμετοχής   και    λοιπά   στοιχεία ,   θα   υπάρχουν    στο   blog digifest-rho.blogspot.gr.

Υποβολή 1ης Αίτησης

Διαβάστε εδώ το σχετικό έγγραφο .