Εκτύπωση

Μαθητικός διαγωνισμός κόμικς από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

           Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου διοργανώνει το 2014, τον πρώτο 1ο διαγωνισμό κόμικς για μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δωδεκανήσου, με αντικείμενο το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας στη σύγχρονη κοινωνία, και με θέμα: «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ: Μικρές ιστορίες διαφορετικών φίλων».

            Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι ο διεθνούς φήμης Ροδίτης σκιτσογράφος κ. Βαγγέλης Παυλίδης και η εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες στη Ρόδο, νομική σύμβουλος κ. Έλενα Γιαννίκη.

          Τα κόμικς θα είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας (από ομάδες κατά προτίμηση 3-5 παιδιών). Η ιστορία που θα αφηγούνται θα καλύπτει κατά προτίμηση δύο ή τρεις σελίδες Α4 με τουλάχιστον τέσσερις εικόνες η καθεμιά και θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες συμμετοχές.

          Τα υποψήφια κόμικς θα αποστέλλονται από 1 Φεβρουαρίου 2014 έως τις 30 Απριλίου 2014 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στην οδό 25ης Μαρτίου 9, 1ο όροφο, τηλ. 2241020413 και e ? mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με την αναφορά «Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Κόμικς Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δ.Σ.Ρ.».

          Στο φάκελο θα πρέπει να αναφέρονται συγκεκριμένα το σχολείο, η τάξη, τα ονόματα των μαθητών που συμμετέχουν και το πρόσωπο επικοινωνίας.

Για πληροφορίες παρακαλούμε απευθύνεστε στις κκ/ Πέπη Παπαπαύλου ? Βαρδέλλη τηλ. 6974600507 και Ελπίδα Κυρμπάση τηλ. 6939128872.

          Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάδειξη των νικητών, θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τα έργα όλων των συμμετεχόντων.

Διαβάστε εδώ το σχετικό έγγραφο .