Εκτύπωση

Ερωτηματολόγιο για τα Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

Σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά 2013-14 και μαζί ο 3ος χρόνος λειτουργίας των Ψηφιακών Εκπαιδευτικών Βοηθημάτων.

Μέχρι και την περίοδο των εξετάσεων στον ιστότοπο θα αναρτώνται διαγωνίσματα και θα γίνονται βελτιώσεις και προσθήκες για τις οποίες θα ενημερώνεστε μέσω του Δελτίου Ενημέρωσης Κοινού (Newsletter).

Σχεδιάσαμε και αναρτήσαμε ερωτηματολόγια από τις 25/2/2014 προκειμένου να καταγράψουμε, μέσω της άποψης και των σχολίων των χρηστών, το βαθμό στον οποίο συμβάλλουν τα βοηθήματα στην προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις και τα σημεία που θα εντοπιστούν για πιθανές βελτιώσεις. Έχουν σχεδιαστεί δύο ερωτηματολόγια, ένα για μαθητές και ένα για καθηγητές. Τα ερωτηματολόγια μπορείτε να τα συμπληρώσετε on-lineστον ιστότοπο των βοηθημάτων www.study4exams.gr , όπου θα παραμείνουν αναρτημένα μέχρι τις 15 Ιουνίου 2014. Μετά τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων, τα συνολικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στον ιστότοπο.

Το ΙΤΥΕ-Διόφαντος, μετά τη λήξη του έργου, θα συνεχίσει τη συντήρηση και τη λειτουργία των βοηθημάτων. Οι βελτιώσεις και επεκτάσεις της ύλης τους θα στηριχθούν σε ομάδες εθελοντών εκπαιδευτικών που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και βοηθούν για το σκοπό αυτό.

Θεωρώντας ότι η συμβολή σας μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι σημαντική για τον εντοπισμό σημείων προς βελτίωση των βοηθημάτων, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του έργου "Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα"