Εκτύπωση

5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Μαθητές

http://3.bp.blogspot.com/-dVXhtgUWxFU/VP2Q0cOsMjI/AAAAAAAAARc/BMyTKJwuj-0/s1600/banner.png

Το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στο Αγρίνιο, στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στη Λάρισα, στη Μυτιλήνη, στη Φλώρινα, στη Ρόδο, στην Πάτρα, στα Χανιά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015. Στην πόλη της Ρόδου το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου στις 2 και 3 Απριλίου. 

Η κοινή μέρα όλων των πόλεων θα είναι η Παρασκευή 3 Απριλίου, όταν στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθούν όλες οι πόλεις με τηλεδιάσκεψη.

Στο πλαίσιο του μαθητικού φεστιβάλ θα υπάρξει η δυνατότητα να παρουσιαστούν έργα ψηφιακής δημιουργίας, τα οποία δημιουργήθηκαν στα μαθήματα Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο), στις δραστηριότητες «Δημιουργώντας με Κώδικα» (Hour of Code), στις βιωματικές δράσεις του Γυμνασίου, στο μάθημα Ερευνητικές Εργασίες (Project) των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και στο μάθημα Ειδική Θεματική Δραστηριότητα (ΕΘΔ) των ΕΠΑΛ.

Είναι δυνατό να συμπεριληφθούν και έργα τα οποία δημιουργήθηκαν σε κάποια Σχολική δραστηριότητα (Περιβαλλοντική, Πολιτιστική, Αγωγής Υγείας κ.α.) ή σε κάποιο διαθεματικό/διεπιστημονικό σχέδιο συν-εργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

Φόρμα καταχώρησης έργου  (μέχρι 20/03/2015)

Αποστολή αρχείου / αρχείων έργου μέχρι τις 27/3/2015 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λεπτομέρειες και προϋποθέσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://digifest-rho.blogspot.gr