Αρχίζουν την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων – self test υποψηφίων

Αρχίζουν την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων – self test υποψηφίων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε Σχολή ή Τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, ξεκινούν την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00π.μ. με το μάθημα των Αγγλικών σε εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας που έχουν ήδη οριστεί και ανακοινωθεί από τις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων προϋποθέτει την προηγούμενη διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ και την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Το διαγνωστικό τεστ των υποψηφίων για την πρώτη εβδομάδα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων θα πρέπει να διενεργηθεί στις 25/6/2021, ενώ το επαναληπτικό τεστ σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος θα πρέπει να διενεργηθεί από 25 έως 28/6/2021. Για τη δεύτερη εβδομάδα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων οι ημερομηνίες είναι 2/7 και 2 έως 4/72021 αντίστοιχα.

Δείτε τις ημερομηνίες για την προμήθεια και διενέργεια των αυτοδιαγνωστικών, αλλά και των επαναληπτικών τεστ στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Σχετικά