Μαθητικός Διαγωνισμός «Το φύλο σε πρώτο πλάνο» και άλλοι μαθητικοί διαγωνισμοί – σχολικό έτος 2020-2021

Μαθητικός Διαγωνισμός «Το φύλο σε πρώτο πλάνο» και άλλοι μαθητικοί διαγωνισμοί – σχολικό έτος 2020-2021

Μαθητικός Διαγωνισμός «Το φύλο σε πρώτο πλάνο» της ΚΟΙΝΣΕΠ Φεστιβάλ Ολυμπίας και της Γενικής Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Δείτε περισσότερα στην εγκριτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και στην επικαιροποιημένη προκήρυξη του διαγωνισμού.

Μαθητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Δημιουργίας «ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΥΘΥΝΗ» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας-Πάνος Μυλωνάς. Δείτε περισσότερα στην εγκριτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

4ος Μαθητικός Διαγωνισμός «Bravo Schools-Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» του Οργανισμού QualityΝet Foundation (QNF). Δείτε περισσότερα στην εγκριτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθητικών Ενημερωτικών Εκδόσεων του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ. Δείτε περισσότερα στην εγκριτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

1ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Σκίτσου, Κόμικ Animation, «Chaniartoon School Awards 2021” της ΑΜΚΕ Πολικός Αστέρας. Δείτε περισσότερα στην εγκριτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και στην προκήρυξη του διαγωνισμού.Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής.

10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, το οποίο διοργανώνεται από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (Π.Ε.ΚΕ.Σ.) Κρήτης. Δείτε περισσότερα στην εγκριτική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Σχετικά