Ανακοίνωση βαθμολογίας Ειδικών Μαθημάτων και πρακτικής δοκιμασίας ΤΕΦΑΑ την Παρασκευή 16/7/2021 στις 11 π.μ.

Ανακοίνωση βαθμολογίας Ειδικών Μαθημάτων και πρακτικής δοκιμασίας ΤΕΦΑΑ την Παρασκευή 16/7/2021 στις 11 π.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 16-7-2021 στις 11 π.μ. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.  Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παράλληλα οι βαθμοί θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους και με τη νέα διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms), εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των 2 νέων Μουσικών μαθημάτων και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Σχετικά