Επίσκεψη Πύρρου Δήμα, Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, Αφροδίτης Σκαφίδα στο Βενετόκλειο

Επίσκεψη Πύρρου Δήμα, Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, Αφροδίτης Σκαφίδα στο Βενετόκλειο

Στις 3 Νοεμβρίου 2022 το ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ Γυμνάσιο και Λύκειο είχαν την τιμή να δεχτούν την επίσκεψη τριών σπουδαίων εκπροσώπων του Παγκόσμιου Αθλητισμού.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον χρυσό Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ, τον χρυσό Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΑΪΓΑΝΙΔΗ και την Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα επι κοντώ που εκπροσώπησε την χώρα μας σε δύο Ολυμπιάδες ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΚΑΦΙΔΑ.

Οι πρωταθλητές τιμήθηκαν από την διεύθυνση του σχολείου με αναμνηστικές  πλακέτες και χειροκροτήθηκαν θερμά από το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Το σημαντικότερο όλων όμως ήταν ότι μέσα από τις σύντομες ομιλίες που εκφώνησαν μπόρεσαν να φέρουν τους μαθητές σε επαφή με το γνήσιο πνεύμα του Αθλητισμού και να αποτελέσουν υγιή πρότυπα για αυτούς όχι μόνο λόγω των επιδόσεων τους αλλά και λόγω του ήθους και της προσωπικότητάς τους.

Η επιτυχία της προαναφερόμενης εκδήλωσης  αποτελεί ισχυρή δέσμευση για το Σχολικό Συγκρότημα του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ  προκειμένου να οργανώσει στο μέλλον ποικίλες δράσεις εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού προσανατολισμού.   

Σχετικά