Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πολλές είναι και φέτος οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από το σχολείο μας εν όψει των Χριστουγέννων! Πιο συγκεκριμένα:

  1. Το συγκρότημα του Βενετοκλείου (συνεργασία 1ου Λυκείου και 3ου Γυμνασίου) συμμετέχει στο πρόγραμμα του Δήμου Ρόδου για χριστουγεννιάτικο στολισμό του χώρου γύρω από το σχολικό κτίριο. Το τμήμα Β5 του Λυκείου σε συνεργασία με το τμήμα Α1 του Γυμνασίου κόσμησαν με χριστουγεννιάτικα στολίδια και δημιουργίες τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου.
  2. Το σχολείο μας για μία ακόμη χρονιά στηρίζει τη δράση “Make a wish* Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”, αγοράζοντας τα χάρτινα αστέρια με σκοπό να πραγματοποιηθούν ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.
  3. Το τμήμα Α6 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία χριστουγεννιάτικο παζάρι στο χώρο του σχολείου! Τη δράση στήριξαν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί του σχολείου και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό!
  4. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πρόσφερε η χορωδία του Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση της μουσικού κ. Ε. Κουμέντου, ανεβάζοντας τη χριστουγεννιάτικη διάθεση!
  5. Το 1ο Λύκειο προσφέρει επί σειρά ετών τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο, όπου με πρωτοβουλία της Περιφέρειας μοιράζονται σε συμπολίτες μας. Τα παιδιά του σχολείου ήταν υπεύθυνα για τη συλλογή, το πακετάρισμα και την παράδοση των τροφίμων. Η συνεισφορά και η προσφορά και φέτος υπήρξε αξιοσημείωτη!
    Θερμά ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή σας στις δράσεις του σχολείου μας!
    Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος!