Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα: «…αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε», σχ. έτους 2020-21.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα: «…αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε», σχ. έτους 2020-21.

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για το σχ. έτος 2020-21 Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: «…αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων και όλων των τύπων σχολείων δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Σκοπός του εν λόγω διαγωνισμού είναι οι μαθητές/τριες να δημιουργήσουν έργα τέχνης ζωγραφικής εμπνεόμενα από τη φράση του δεκάχρονου μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου «…όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» όπως έγραψε στο ημερολόγιό του την ιδέα και τελευταία επιθυμία του για να ιδρυθεί ένας σύλλογος που θα βοηθάει όλα τα παιδιά, θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα του παιδιού.

Ο προτεινόμενος Διαγωνισμός απευθύνεται προς την εκπαιδευτική κοινότητα, θα διεξαχθεί εντός του ωρολογίου προγράμματος και εντός της σχολικής μονάδας από τους Εκπαιδευτικούς, από την 21η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 9.00 π.μ. και η παράδοση των έργων θα πρέπει να γίνει έως 01-04-2021 και ώρα 23.59 προς την Υπεύθυνη του Φορέα κ.Μάρα Κονταξή, όπως προβλέπει η προκήρυξη του διαγωνισμού με τις λεπτομερείς πληροφορίες προς τους Εκπαιδευτικούς.

Δείτε :