Το Βενετόκλειο – 1ο ΓΕΛ Ρόδου σε εκπαιδευτική συνάντηση στην Πολωνία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ “Blic& Clic”

Το Βενετόκλειο – 1ο ΓΕΛ Ρόδου σε εκπαιδευτική συνάντηση στην Πολωνία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ “Blic& Clic”

Οκταμελής αντιπροσωπεία του σχολείου μας συμμετείχε στην 5η διεθνή συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών, που πραγματοποιήθηκε από 9 έως 13 Φεβρουαρίου 2018 στην Πολωνία, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, Bringing life into classroom : innovative use of mobile devices in the educational process” – «Φέρνοντας ζωή στην τάξη : καινοτόμος χρήση κινητών συσκευών στην εκπαιδευτική διαδικασία» (“Blic & Clic”). Εκτός της ελληνικής αντιπροσωπείας, στη συνάντηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές από 5 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες: Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Τουρκία. Στην αποστολή του 1ου Λυκείου Ρόδου μετείχαν ο διευθυντής Β. Ζήκας, οι εκπαιδευτικοί Π. Αθανασόπουλος και Δ. Παπαμεντζέλου και οι μαθητές/μαθήτριες Κ. Ζαχαριά, Μ. Νάκκα, Χ. Τρουμούχη, Γ. Τσαβαρής και Μ. Φωτούδη. Η συνάντηση οργανώθηκε από το ZESPÓŁ SZKÓŁ IM.POR.JÓZEFA, στην πόλη Gorzyce της Πολωνίας.

Περισσότερα για τη συνάντηση :

Βίντεο από την εκπαιδευτική συνάντηση στην οποία συμμετείχε το 1ο ΓΕΛ Ρόδου – “Βενετόκλειο” στο Γκόρζυτσε της Πολωνίας, 19-23 Φεβρουαρίου 2018, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ “Bringing Life into Classroom : innovative use of mobile devices in the educational process” (Blic&Clic). To βίντεο δημιουργήθηκε από τους μαθητές που συμμετείχαν στη συνάντηση και προβλήθηκε σε εκδήλωση για τη διάχυση των δραστηριοτήτων του προγράμματος στις 6/3/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε :

Σχετικά